woensdag 7 mei 2008

Laatste daagjes in tarija

We proberen hier al 3dagen lang een trip naar Uyuni te regelen maar dat blijkt niet gemakkelijk te zijn. Dus hebben we besloten zelf naar Uyuni te reizen en daar zien of ze ons iets kunnen aanbieden. De beste weg is met een trein door een volgens de lonely planet een prachtige scenery. Deze trein vertrekt uit villason op zaterdag, dus moeten sam en ik vrijdag naar villason reizen en daar de trein naar Uyuni nemen. Dit zijn dus de plannen.
Juist een kleine verbetering op een vorig bericht, wij zijn hier niet aan het luieren, anders had ik wel al heel wat meer op de blog kunnen zitten of mails kunnen sturen, wij zijn hier nog geen dag thuis geweest. We leven hier het leven van de rijke Bolivianen, constant rondkijken en opportuniteiten zoeken om geld te verdienen.
Ik heb hier wel een mooie verjaardag gehad. Feest, taart, cadeautjes, en veel berichten van uit België. het pakket is 2 dagen te laat toegekomen maar het heeft me wel extreem verrast, het is ongelooflijk leuk om te weten dat mensen in België aan je denken en zo leuke briefjes schrijven.
Heel erg bedankt allemaal.
Groeten van iedereen van de familie

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Daphne was o zo blij dat het pakje nog op tijd is aangekomen. Moet je weten dat het op 14 april met "prior" verzonden is. Gezien jullie het pakje in Botswana al niet hadden ontvangen, was het nu ook bijna mis gegaan. Is de chocola niet gesmolten?
dikke zoen van Dominique en co

Mieke zei

Lieve Matti en Sam, dat luieren was met een knipoog bedoeld hoor.
Maar ik ben blij dat het woordje jou ertoe aangezet heeft om de blog aan te vullen.
Je bericht is leuk om lezen.
En we zijn inderdaad, o, zo, blij dat het pakket op tijd bij jullie was.
Kus , Mama