dinsdag 1 april 2008

Buenos Aires

Na 2 vluchten van om en bij de 9 uur, zijn we om 7u30 plaatselijke tijd geland, mooi op tijd. We hebben beide een beetje kunnen slapen en zijn daardoor fit genoeg om de stad te gaan verkennen. We hebben het toch wel een beetje onderschat want we zijn kapot.
1ste hebben we een hostel gezocht, dat zorgde voor niet al teveel problemen. daarna zijn we geld gaan wisselen wat ons werd geweigerd wegens "te jong". Het is dan bij een klein excange bureau gelukt.
Dan zijn we een fietstocht gaan boeken, hebben we onze bus geboekt en zijn we een necropolis gaan bezoeken(een stad van grafzerken).
Achteraf zijn we gaan eten in weer een volledig andere stadsbuurt en zo hebben we ,op la boca na, al bijna de hele stad gezien.
La boca doen we morgen met een fietstour.
Tot de volgende
Sam en Mat.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

die stad van grafzerken ik veronderstel dat dit het kerkhof is waar evita perron begraven ligt.jullie vliegen overal door zeg; op een paar uur zo een stad bezoeken kan toch niet.ben er ook enkele dagen geweest.Niet vergeten de cultuur wat op te snuiven en eens een tango te dansen en wat te lezen over de geschiedenis(superinteressant).groetjes Caro.

Mieke zei

Zeg jongens, als jullie te jong zijn om geld te wisselen, dan bedenk ik of ik jullie wel had mogen laten gaan op wereldreis....?
Neem dan maar het eerste vliegtuig terug zeker? ;-)

By the way, ik ben zeer blij te zien dat jullie zelf de blog bijwerken. Het is heel leuk om op die manier nieuws van jullie te krijgen.
Dikke kus van jullie mama.