zaterdag 5 april 2008

Bariloche



Via telefoon werd volgende verteld:

21 uur lang op de bus gezeten. Dit is toch wel heel lang. Het is zeer slecht weer, het drasht verschrikkelijk. Dat wil zeggen dat er niet gekampeerd wordt.
In Bariloche zijn ze de stad doorgewandeld en hebben ze van alles georganiseerd voor de verdere reis.
Ze maakten ook een mooie tocht door de meren in onbewoond gebied. Super mooi.

Ze willen graag een bergocht maken van een dag of twee. Met de tent kamperen in de bergen zal wel leuk zijn. En ze nemen een gids mee! Geen scoutsavonturen voor hen!

Aangezien de busreizen vrij duur zijn en lang duren, hebben ze ook besloten om per vliegtuig vanuit Buenos Aires naar Iguazu te vliegen. Kost 20 euro meer dan de bus en ze winnen daar een dag mee. Maar dit is maar voor binnen een week of twee.

De jongens vinden het hier wel allemaal mooi, maar hebben geen WAUW gevoel. Het is hier vrij Westers, en ontwikkeld. Ook allemaal nogal duur. Ze vinden niet dat dit "avontuur" is. Dus in die dure Westerse gebieden blijven ze niet lang hangen.

Héhé , ons mannekes genieten meer van cultuurschokken blijkbaar. Afrika zal meer blijven hangen dan we denken.
Ze kijken al uit naar Bolivië.
Wij kijken uit naar verder nieuws.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

op het plein van bariloche staan er veel mensen met sint bernard honden(om het wat zwitsers te laten lijken)Echt waar.Breng me een puppy mee (ben daar zot van).
kusjes caro.

Anoniem zei

o ja nog iets.ik ben daar gaan paardrijden dat was echt super(in het water en steil omhoog op het paard)okk in galop als je tijd hebt doen.
Raften was daar ook een onvergetelijke ervaring was als de rivier wild staat val ja zowiezo het water in.Als het budget het toelaat doen.kus kus caro