zondag 30 maart 2008

AFSCHEID


Het is zover. Vandaag vertrokken ons twee jongens voor twee maand naar Zuid-Amerika.
Het leek de laatste dagen wel alsof ze gewoon niet meer gingen vertrekken. Ze leken ons ook heel wat zenuwachtiger dan bij de andere reizen. Misschien zijn ze iets minder voorbereid, iets onzekerder over wat hen te wachten staat.
Het wordt vast meer avontuurlijk dan de eerdere reizen. Ze hebben op dit moment zelfs nog geen slaapplaats voor hun eerste nacht in Buenos Aires.
In Bolivië kunnen ze gelukkig bij Ben terecht. Hij is de broer van Sam en woont in Tarija. Maar daar zijn ze nu nog lang niet. Eerst reizen door Argentinië, Chili..
Morgenmiddag, rond 12 uur Belgische tijd zullen ze landen in Buenos Aires.
Wij kijken uit naar een eerste bericht van hen en we duimen op een veilige maar onvoorstelbaar wonderlijke laatste reis.
Enjoy the journey, Sam en Mat.

1 opmerking:

Anoniem zei

Met pijn in m'n hartje, laat ik mattie voor de laatste keer "los". Het doet raar om ze te zien vertrekken, maar ik ben echt fier op hun! Ze maken hun dromen werkelijkheid, en dat is iets om trots op te zijn. Gelukkig hebben ze al ervaring opgedaan uit hun vorige reizen, dus ook al zal het avontuurlijk zijn, alles zal goed verlopen. Veel geluk, veel plezier!