vrijdag 8 februari 2008

Telefoongesprek met de jongens.


Gisteren zijn ze vanuit Plettenburg bay met de bus naar Jeffrey's bay gereden. Een rit van 200 km. Jeffrey's bay is het van het voor de surfers. Maar alle surfers die ze ginder tegenkomen zien er een beetje junkie uit. Surferswereldje is ook wel een beetje van: smoke a joint, get high, get loose man...

Ze slapen in een goedkoop guesthouse. Het weer valt tegen. Er zijn bijna geen golven om goed op te surfen. Daar waar het anders altijd zo perfect is en waar alle wedstrijden doorgaan, is het voor hen nu even balen.

Maar ... ze hebben toch al met een paar gasten, (redders) de golven in gesprongen en ze leerden heel wat bij. Voor het eerst konden ze nu toch eens a big wave nemen. Ze zijn toch wel gelukkig. En uitgeput 's avonds.

Op 12/02 keren ze terug naar Kaapstad. Op de 13de bezoeken ze Robbeneiland en daarna zullen ze zich stilletjesaan klaarmaken om terug te keren.

Wij zien hier wel al naar uit, we zullen ze met open armen ontvangen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh zo jammer dat het surfparadijs nu toch even geen surfparadijs is...Maar ik ben zeker dat jullie jullie wel amuseren, met of zonder big wave! x Pauline

Anoniem zei

doe het nog goed de laatste week blij jullie binnenkort weer terug te zien
caro